Solassa toimii monta opettajaa – yrittäjää, joten siksi kertamaksu tai kymppikortin osto tapahtuu aina erikseen yhden opettajan tunnille.Miten valmistaudun tunnille:


- Juuri ennen tuntia ei kannata syödä ateriaa.

- Ylle mukavat ja joustavat vaatteet jotka eivät kiristä tai purista. Loppurentoutusta varten voi varata pitkähihaista ja sukat.

- Sisäkenkiä ei tarvitse olla millään tunnilla.Ennen tuntia:


- Tunneille varataan paikka varausjärjestelmän kautta. Jos et halua käyttää varausjärjestelmää voit toki tulla kurkkaamaan mikäli

tunnilla on tilaa.

- Mikäli et olekaan tulossa varaamallesi tunnille, muistathan perua varauksen! Tunti järjestetään vaikka osallistujia olisi vain yksi.

- Solasta löytyy muutamia lainamattoja, mutta voit tuoda oman maton mukanasi.

- Olethan ajoissa paikalla! Salimme on tehdasrakennuksen syövereissä ja iltaisin ovet ovat lukossa, joten tunnille ei voi tulla myöhässä.

- Sali on rauhoitettu hiljentymiselle ja rauhoittumiselle jo ennen tunnin alkua. Kunnioitathan tätä, kiitos!Tunnin jälkeen:


- Mikäli lainaat maton salilta tulee sinun puhdistaa matto käytön jälkeen. Salista löytyy suihkupulloja ja pyyhkeitä tätä varten.

- Tunnin aikana ei tarvitse juoda, mutta tunnin jälkeen veden juominen on suotavaa. Pukuhuoneesta löytyy laseja ja vettä.

- Opettajamme vastaavat mielellään kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin, tule rohkeasti juttelemaan!

Lämpimästi tervetuloa hengähtämään Solan syleilyyn!


Yhteystiedot: Outi Heiniö / puh. 041 449 2349 / solasali.info@gmail.com

Käyntiosoite: Valurinkatu 4 A, 03600 - Karkkila